Evästä elämään

Muu tila

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali, Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Evästä elämään helluntaiseurakunnan salissa klo 14. Vierailijana kaupungin kehitysjohtaja Mikko Nieminen: Tulevaisuuden Nokia.

Kulmakivi

Nettineuvonta

Kulmakivessä vapaaehtoiset Nettineuvojat auttamassa netin, matkapuhelimen tai tabletin käyttöön liittyvissä asioissa ti klo 10-12.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Yhteinen pöytä -ruokailu

Lounaan hinta 2,50 €. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille (esim. työttömille ja pieneläkeläisille), joiden yhteenlasketut tulot ovat alle 1 000 € kuukaudessa sekä lapsiperheille.

VASTAMAJA - Ryhmätila

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Hengellinen ryhmä omaistaan hoitaville yli 65-vuotiaille.