Mukkelis makkelis -talvitapahtuma

Linnavuoren seurakuntatalo

Kahviosta hernekeittoa 3 € / annos (50:lle ensimmäiselle), kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Tehdaspalokunnan nuoret myyvät makkaraa. Hiihtokilpailut alle kouluikäisille (säävaraus), arpajaiset, lelukirppis, karkkipurkkiarvonta ja rastirata ulkona. Tapahtuma päättyy klo 16 alkavaan perhekirkkoon. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Mukkelis Makkelis -talvitapahtuma Linnavuoren srk-talolla klo 14-17.

Tottijärven seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Linnavuoren seurakuntatalo