Evästä elämään

Muu tila

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali, Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Evästä elämään helluntaiseurakunnan salissa klo 14. Vierailijoina

Nokian kirkko

Majatalo-ilta

Ovi on auki kaikille! -majatalo-illassa Nokian kirkossa musiikkivieraana Heini ja Pentti Hietanen. Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija, joka tulkitsee yhtä vakuuttavasti niin oopperaa kuin viihde- ja rockmusiikkia. Nokialla hän esiintyy yhdessä vaimonsa Heinin kanssa. Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa.

Illan juontaa Ulla Aurio. Mukana myös Gospelkuoro Sarastus, Majatalobändi sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta samaan aikaan Kanttorilassa.

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Kohtaamisia, keskustelua, läsnäoloa...

VASTAMAJA - Ryhmätila

Raamatunluku- ja keskustelupiiri

Ota mukaan Raamattusi, luemme sitä yhdessä ja keskustelemme.