Evästä elämään

Muu tila

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15. Paikkana Nokian helluntaiseurakunnan sali, Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Evästä elämään helluntaiseurakunnan salissa klo 14. Vierailijana Outi Lehtipuu: Raamattu ja minä.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Yhteinen pöytä -ruokailu

Lounaan hinta 2,50 €. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille (esim. työttömille ja pieneläkeläisille), joiden yhteenlasketut tulot ovat alle 1 000 € kuukaudessa sekä lapsiperheille.

Kulmakivi

Rukousystävä tavattavissa

Rukousystävä on paikalla sinua varten. Tule juttelemaan ja rukoilemaan niin pienen, kuin isommankin asian puolesta. Rukousystävinä toimii seurakuntalaisia.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki