Majataloilta

Nokian kirkko

Ovi on auki kaikille! -majataloillassa vieraana nokialainen Tomi Markkola, joka kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 1996 ja on siitä lähtien ollut yksi Suomen suosituimmista iskelmäartisteista. Vuoden tanssittajaksikin valittu Tomi on esiintynyt paljon myös joulukirkkokonserteissa, ja nyt ensimmäistä kertaa Majataloillassa! Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa.

Mukana myös Gospelkuoro Sarastus, Majatalo Houseband sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta Kanttorilassa.

Ovi on auki kaikille! -majataloilta Nokian kirkossa klo 18. Musiikkivieraana Tomi Markkola. Lasten oma majataloilta Kanttorilassa.

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Kohtaamisia, keskustelua, läsnäoloa...

Kulmakivi

Virsilaulut

Toivevirsiä laulamassa ainakin veteraanien ystäviä.Laulattamassa Timo Uotila

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.