Raamattuiltapäivä hyvän ruoan ja musiikin parissa

Leirikeskus

Teemana on Kristuksen kirkko - minun hengellinen kotini. Valokeilassa kirkon todellisuus ja hengelliset aarteet. Opettajana on Juho Sankamo, TT, tietokirjaillija, ja Raamatun opettaja. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Alkukirkon salaisuus, Henkivallat, Israelin kuninkaiden maailma. Kurkkaa hänen sivunsa www.juhosankamo.fi.
Opetettavat kokonaisuudet
1. Alkukirkon salaisuus - pääsiäisen ja helluntain merkitys kirkon synnylle ja olemukselle.
2. Enkeleitä, onko heitä? Raamatullinen näkemys enkeleistä, demoneista ja henkivalloista.
Aloitamme lounaalla klo 12 (maksullinen), ensimmäinen opetustuokio alkaa klo 13.

Raamattuiltapäivä hyvän ruoan ja musiikin parissa Urhatun A-talossa, Urhatuntie 80, klo 12-17. Opettajana TT Juho Sankamo.

Nokian kirkko

Avoin rukoushetki

Rukoillaan yhdessä.

Kulmakivi

Lohtuhuivien lähettiläät

Lohtuhuivi on huivi, jonka voi antaa surevalle tai muuten murheelliselle. Lohtuhuivi voi olla mikä tahansa huivi. Voit ottaa omat käsityötarvikkeet mukaan.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Juhannusjuhla

Ohjelmaa rannassa. Myynnissä makkaraa, mehua, munkkeja ja kahvia. Käteismaksu. Päihteetön tapahtuma.