Raamattuiltapäivä hyvän ruoan ja musiikin parissa

Leirikeskus

Teemana on Kristuksen kirkko - minun hengellinen kotini. Valokeilassa kirkon todellisuus ja hengelliset aarteet. Opettajana on Juho Sankamo, TT, tietokirjaillija, ja Raamatun opettaja. Hän on kirjoittanut mm. kirjat Alkukirkon salaisuus, Henkivallat, Israelin kuninkaiden maailma. Kurkkaa hänen sivunsa www.juhosankamo.fi.
Opetettavat kokonaisuudet
1. Alkukirkon salaisuus - pääsiäisen ja helluntain merkitys kirkon synnylle ja olemukselle.
2. Enkeleitä, onko heitä? Raamatullinen näkemys enkeleistä, demoneista ja henkivalloista.
Aloitamme lounaalla klo 12 (maksullinen), ensimmäinen opetustuokio alkaa klo 13.

Raamattuiltapäivä hyvän ruoan ja musiikin parissa Urhatun A-talossa, Urhatuntie 80, klo 12-17. Opettajana TT Juho Sankamo.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Kulmakivi

Nettineuvonta

Kulmakivessä vapaaehtoiset Nettineuvojat auttamassa netin, matkapuhelimen tai tabletin käyttöön liittyvissä asioissa ti klo 10-12.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Yhteinen pöytä -ruokailu

Lounaan hinta 2,50 €. Ruokailu on tarkoitettu vähävaraisille (esim. työttömille ja pieneläkeläisille), joiden yhteenlasketut tulot ovat alle 1 000 € kuukaudessa sekä lapsiperheille.