Kamarimusiikkikonsertti

Pinsiön kirkko

Tampereen kamarimusiikkiyhdistyksen orkesteri Miika Jämsän johdolla. Solistina klarinetisti Samuli Ahonen. Ohjelma 15€, sisältää kahvin. Järjestää Pinsiö-seura yhteistyössä Pinsiön tapulipiirin ja Nokian seurakunnan kanssa.

Kamarimusiikkikonsertti Pinsiön kirkossa klo 15.

Nokian kirkko

Kirkossa soi! -gospelkonsertti

Gospelkuoro Sarastus ja Tampere Gospel Big Band solisteineen esittävät monipuolista gospelmusiikkia. Ohjelmassa musiikkia mm. viime kesän yhteiskeikalta Porista. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5€.

Kulmakivi

Virsilaulut

Laulamassa ainakin veteraanien ystäviä. Laulattamassa pastori Timo Uotila.

Nokian kirkko

Majatalo-ilta

Ovi on auki kaikille! -majataloillassa vieraana muusikko-evankelista Jippu. Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa.

Mukana myös Gospelkuoro Sarastus, Majatalo Houseband sekä joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta Kanttorilassa.