Konsertti

Nokian kirkko

"Muistellen, rakastaen, luottaen 2" -konsertissa sopraanot Marja-Leena Vatula-Pimiä ja Anu Collin sekä Timo-Juhani Pimiä laulavat klassisen musiikin kotimaisia ja ulkomaisia helmiä. Pianistina Maila Böhm. Tilaisuuden juontaa Esko Vatula.

Konsertti Nokian kirkossa klo 14. Marja-Leena Vatula-Pimiä, Anu Collin ja Timo-Juhani Pimiä, laulu. Pianistina Maila Böhm.

Kulmakivi

Virsilaulut

Laulamassa veteraanien ystäviä. Laulattamassa pastori Timo Uotila.

Tottijärven kirkko

Väreistä voimaa -laulu- ja runoilta

Väreistä voimaa! -teemallisessa 3-näytöksisessä laulu- ja runoillassa iloitaan ja kiitetään väreistä. Kirkolliset, leikilliset ja terapeuttiset värit ovat illassa läsnä sanoin ja sävelin.
Tottijärven kirkkokuoron koostamassa illassa mukana on kuorolaisten lisäksi koululaisia ja viulu- ja laulusolisti. Yhteislaulullekin on sijansa. Ilta päättyy teehetkeen.

Nokian kirkko

Afrikkalainen gospelmessu

Afrikkalaisessa gospelmessussa yhdistyvät luterilaisen jumalanpalveluksen sisällöllinen rikkaus ja rytmikkäät afrikkalaistyyppiset melodiat. Sanat: Anna-Mari kaskinen, sävel: Pekka Simojoki. Musiikista vastaavat Gospelkuoro Sarastus ja Viljakkala Gospel.