Hääyö

Nokian kirkko

Vatsanpohjassa nipistää vähän, mutta puristan kättä kädessäni lujasti ja vilkaisen viereeni. Siinä hän on. Ihan pian me olemme aviopari. Astumme kirkkosaliin ja urut soivat. Yläpuolella kaartuu ihana vaaleansininen kupoli, sitä täplittävät tähdet. Kattokruunut hohtavat kullanvärisinä. Nokian kirkko on niin kaunis, juuri täällä tahdon naimisiin, tästä olen haaveillut.

Tämän unelman myös sinä voit tehdä todeksi 19.9.2019 Hääyössä Nokian kirkossa klo 19 alkaen. Mukaan tarvitset vain hänet, tulevan puolisosi. Me järjestämme kirkkohäät puolestanne tunnelmallisesti ja vaivattomasti sekä tarjoamme kakkukahvit vihkipareille. Avioliiton esteiden tutkinta on hyvä laittaa vireille ja ilmoittautua Hääyöhön 6.9.2019 mennessä. Lisätietoja Eeva Koskimäki, 050 430 7163.

Hääyö Nokian kirkossa klo 19 alkaen.

Kulmakivi

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Hetki kohtaamiselle ja keskustelulle.

Pinsiön kirkko

Tapulipiiri

Tehdään nuttuja Etiopiaan ja muita käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Nokian kirkko

Raamattupiiri

Opiskellaan Raamattua ja rukoillaan yhdessä.