Kirkossa soi! -gospelkonsertti

Nokian kirkko

Gospelkuoro Sarastus ja Tampere Gospel Big Band solisteineen esittävät monipuolista gospelmusiikkia. Ohjelmassa musiikkia mm. viime kesän yhteiskeikalta Porista. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5€.

Kirkossa soi! -gospelkonsertti Nokian kirkossa klo 18. Gospelkuoro Sarastus & Tampere Gospel Big Band. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5€.

Afrikkalainen gospelmessu

Värikkäässä ja iloisessa Afrikkalaisessa Gospelmessussa yhdistyvät luterilaisen jumalanpalveluksen sisällöllinen rikkaus ja rytmikkäät afrikkalaistyyppiset melodiat. Sanat: Anna-Mari kaskinen, sävel: Pekka Simojoki. Musiikista vastaavat Gospelkuoro Sarastus ja Viljakkala Gospel. Maailman kylä -tori, jolla saa infoa lähetystyöstä ja pientä naposteltavaa afrikkalaiseen tyyliin. Ehtoollinen ja rukouspalvelu.

Kulmakivi

Virsilaulut

Laulamassa ainakin veteraanien ystäviä. Laulattamassa pastori Timo Uotila.

Rukouksen ja Sanan ilta

Rukousta, sanaa ja ylistystä. Musiikkia ja rukousavustajat.
Tuulet puhaltaa -ilta Nokian kirkossa klo 18.30, kahvit klo 18.00. Mukana Riku Rinne ylistysbändeineen. Lisäksi mukana Pasi Turunen ja Marita Tuomi .