Toivoa Naisille -leiri

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ (aiemmalta nimeltään Hanna-työ) toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Saman rukouksen rukoilee yli 60 000 naista eri puolilla maailmaa. Samalla kalenteri välittää tietoa naisten tilanteista eri puolilla maailmaa. Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta on käytännön neuvoja, toinen puoli kristillistä sisältöä.

Toivoa Naisille -leiri Urhatussa 4.-6.10.2019. Ajankohtaista tietoa Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) Toivoa naisille -työstä, raamattutunteja, rukousta, tarinateatteria ja virkistäytymistä. Sansasta mukana mm. Eeva Vähäsarja ja Satu Hauta-aho. Yhteistyössä Sansan, Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan seurakunnan kanssa.
Leirin hinta: Pe-su 140 € sis. yöpymisen ja ruuat (omin liinavaattein ja pyyhkein). Pe-su 60 € sis. ruuat (ei majoittumista). La-su 92 € sis. yöpymisen ja ruuat (omin liinavaattein ja pyyhkein). Lauantain aterioista käteismaksu (aamupala 8,60 €, lounas 13,20 €, päiväkahvi 4,70 € ja iltapala 6,60 €).

Lisätietoja ohjelmasta: http://toivoanaisille.fi/nokian-tn-leiri/. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 15.9. mennessä Toivoa naisille -lähettiläälle: kaija.luoma@tpnet.fi / 050 525 1126.

Siuron kirkko

Kiitollisuus.

Nokian kirkko

15. sunnuntai helluntaista. Kiitollisuus.

Pinsiön kirkko

Kiitollisuus