Toivoa ilmassa - Tasausviikko

Tapahtumaviikko Suomen Lähetysseuran Tasaus-keräyksen hyväksi.

Toivoa ilmassa - Tasausviikko su 6. - la 12.10.
Ilmastonmuutoksen vaikutuksista kärsivät eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmiset. Kuivuus ja äärimmäiset sääolosuhteet vievät perheiltä mahdollisuuksia elinkeinoon, ravintoon ja puhtaaseen veteen. Samalla nämä ihmiset ovat vaikuttaneet ilmastonmuutoksen syntyyn kaikkein vähiten. Siksi on oikeudenmukaista, että pyrimme yhdessä tasaamaan ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Paljon on vielä tehtävissä! Suomen Lähetysseura tukee yhteisöjä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja sen hillitsemisessä.

Su 6.10. Majataloilta Nokian kirkossa klo 18, kolehti Toivoa ilmassa -keräykselle.
Ma 7.10. Noste-kioski, Prisma Nokia klo 16-19, Tavataan ja Tasataan, mukana vesipajatso. Ota kolikoita mukaan!
Ti 8.10. Lähetysilta Kulmakivessä klo 18-19.30. Teemailta ilmastonmuutoksen ja toivon tekojen äärellä. Sari Lehtelä, Suomen Lähetysseura.
Ke 9.10. Toivoa ilmassa ja lautasella! -tapahtumapäivä Kulmakivessä klo 10-14. Keittolounas 5 € alkaen klo 11. Vaihtotori ajatuksella tuo tullessasi vie mennessäsi satokauden tuotteita ja hyväkuntoista kodin pientavaraa.

Tapahtumien tuotot Tasaus-keräykselle.

PINSIÖN KIRKKO - Keittiö

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti, 3€ / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Siuron kirkko

Luovat kirjoittajat

Kirjoittamisen iloa yhdessä eri teemojen kautta, runoa ja ajatelmia, pidempiä tarinallisia tekstejä sekä hiljentymistä Sanan äärelle.Vetäjänä Kirsi Karvinen. Tiedustelut Merja Heinilä p. 050 430 7172.

Linnavuoren seurakuntatalo

Kaakaopyhäkoulu

Koululaisten pyhäkoulu. Tarjolla kaakaota ja voileipää.