Linnavuoren seurakuntatalo

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa kirkkohetki, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Perhekerho Linnavuoren srk -talossa klo 9 - 11.30. Kirkkohetkessä mukana pappi Sanna Erkanaho ja kanttori Mika Sagulin.

Maatialan pappila

Vauvacafé

Kohtaamispaikka alle vuoden ikäisen vauvan vanhemmille ja odottaville äideille. Kahvitarjoilu. Yhteistyössä Nokian neuvolan kanssa.

Tottijärven seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti, 3€ / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Leiri- ja kurssikeskus Urhattu