Pinsiön kirkko

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti, 3€ / perhe. Ohjelmassa kirkkohetki, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Perhekerho Pinsiön kirkossa klo 9 - 11.30. Kirkkohetkessä mukana pappi Ari Mäkelä ja kanttori Minna Viinikainen.

Linnavuoren seurakuntatalo

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Maatialan pappila

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti 3 € / perhe. Ohjelmassa kirkkohetki, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa

PINSIÖN KIRKKO - Keittiö

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti, 3€ / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.