Joulumyyjäiset

Kulmakivi

Joulupuuroa ja jouluisia käsitöitä.

Joulumyyjäiset Kulmakivessä klo 10-14. Myynnissä makoisia joululeivonnaisia ja monenlaisia kauniita käsitöitä. Istahda samalla joulupuurolle ja kokeile arpaonneasi. Myyjäisten tuotolla autetaan lähimmäisiä lähellä ja kaukana diakonian ja lähetyksen kautta.

HUOM! Kulmakiveen voi tuoda aukioloaikoina myyjäisiä varten huoneenlämmössä säilyviä kotileivonnaisia (mukaan ainesosaluettelo ja leivontapäivä), käsitöitä ja arpajaispalkintoja.

PINSIÖN KIRKKO - Keittiö

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon aikuinen pienen lapsen kanssa. Aamupala tarjolla klo 10 asti, 3€ / perhe. Ohjelmassa hartaus, kädentaitoja, laulua ja yhdessäoloa.

Siuron kirkko

Luovat kirjoittajat

Kirjoittamisen iloa yhdessä eri teemojen kautta, runoa ja ajatelmia, pidempiä tarinallisia tekstejä sekä hiljentymistä Sanan äärelle.Vetäjänä Kirsi Karvinen. Tiedustelut Merja Heinilä p. 050 430 7172.

Linnavuoren seurakuntatalo

Kaakaopyhäkoulu

Koululaisten pyhäkoulu. Tarjolla kaakaota ja voileipää.