Seurakuntaviikon yhteislauluilta

Nokian kirkko

Seurakuntaviikolla Nokian kirkossa tapahtuu joka ilta. Keskiviikkona laulamme yhdessä Viisikielinen -kirjan lauluja.

Seurakuntaviikon yhteislauluilta Nokian kirkossa klo 18. Lauletaan Viisikielinen -kirjan lauluja. Gospelkuoro Sarastus, Uotila, Sagulin.

Nokian kirkko

Ovi on auki kaikille! - Majataloilta

Ilon yllättämä - lääkäri, lapsensa menettänyt isä Veli-Pekka Joki-Erkkilä kertoo Majataloillassa, miten Jumala muutti hänen elämänsä. Rennossa ja tunnelmallisessa illassa on musiikkia, rukousta ja pientä iltapalaa. Musiikista vastaavat Gospelkuoro Sarastus ja Majatalo Houseband. Mukana joukko vapaaehtoisia muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne. Lasten oma majataloilta Kanttorilassa.

Kulmakivi

Rukouksen ja sanan ilta

Rukousta, sanaa ja ylistystä. Musiikkia, rukouspalvelu. Vieraana Tuula ja Kari Missilä.
Kahvit klo 18.00.

Kulmakivi

Laulu- ja lausuntaryhmä Välkkeen harjoitukset

Tervetuloa myös uudet esiintyjät harjoittelemaan.