BC Nokian kummipeli

pe 17.3. klo 17.45

Nokian palloiluhalli

Kummi, ota koppi! - Tuo kummilapsesi koripallo-otteluun
Nokian seurakunta toimii otteluisäntänä pe 17.3.2023 pelattavassa BC Nokia - Laba -ottelussa Nokian palloiluhallissa, Kankaantaankatu 4. Ottelu on kummipeli, johon kummilapsi tai -lapset pääsevät mukaan kumminsa lipulla.
Toimikaa näin: Menkää ajoissa ennen ottelua palloiluhallin lipputiskille ja ilmoittakaa, että olette mukana seurakunnan kummipelissä. Kummi maksaa normaalihintaisen lipun ja kummilapsi tai -lapset pääsevät otteluun samalla lipulla.
Ennen peliä on mahdollisuus ottaa fanikuvia pelaaja Antti Ahosen kanssa palloiluhallin aulassa. Antti on paikalla kuvauksia varten klo 17.45-18.15.
Kuvauspaikan vieressä on arvontapiste. Osallistumalla arvontaan voi voittaa kahden lipun paketin BC Nokian kotipeliin. Palkintoina on kolme lippupakettia. Arvonta suoritetaan heti pelin jälkeen.
Vähävaraisten perheiden on mahdollista saada vapaalippuja tähän otteluun diakoniatyön kautta.
Lisätietoja lippujen hinnoista: bcnokia.fi/liput

BC Nokian kummipeli Nokian palloiluhallissa klo 18.30. Kummilapset kummin mukana ilmaiseksi. Klo 17.45-18.15 palloiluhallin aulassa on mahdollisuus ottaa fanikuvia pelaaja Antti Ahosen kanssa ja osallistua ottelulippupakettien arvontaan.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä