Open Doors -ilta

Grace kertoo elämästään Nigeriassa.

Nokian kirkko

Äitinä Nigerian vainoissa. Illassa kuullaan vainottujen kristittyjen tilanteesta Nigeriassa ja miten Open Doors tukee vainojen keskellä eläviä.

Illan vieraana on neljän lapsen äiti Grace Nigeriasta. Grace on kohdannut väkivaltaista vainoa kotimaassaan, ja kertoo nyt tarinansa. Nigeria on tällä hetkellä maailman väkivaltaisin maa elää kristittynä. Mukana myös Open Doorsin Miika Auvinen ja musiikissa Pekka Simojoki. Kirkkoherra Ville Järvinen juontaa tilaisuuden.

Sinäkin voit auttaa, tule kuulemaan miten!

Open Doors tukee kristittyjä alueilla, joilla kristinusko on kielletty tai siihen suhtaudutaan vihamielisesti. Open Doors on kristillinen, voittoa tavoittelematon, kansainvälinen ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka on toiminut jo yli 65 vuotta.

Lisätietoja järjestöstä: https://opendoors.fi/
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö