Kirkkopyöräily

Kirkkopyöräily Pyhäjärven ympäri

Maatialan pappila

Pyhäjärven kirkkopyöräilyssä kierretään maltillista vauhtia suurimmaksi osaksi kevyen liikenteen väyliä pitkin Pyhäjärven ympäri pysähdellen kirkkopysäkeillä

Pyhäjärven Kirkkopyöräily järjestetään jälleen 24. elokuuta.
Tapahtuma on maisemapyöräilyä isolla m:llä, joka vuosi reitillä oppii jotakin uutta lähiseudusta. Reitti on noin 40 kilometrin pituinen ja kulkee suurimmaksi osaksi kevyen liikenteen väyliä pitkin. Vauhti pidetään maltillisena.
Pyhäjärven ympäri kiertävän pyöräilynreitin on suunnitellut pyöräilyseura Kaupin Kanuunoiden Timo Lampila. Kanuunoiden veturit ohjaavat kutakin pyöräilyryhmää turvallisesti ja kannustavasti.
Pyöräilyn lähdöt ovat kello 10 Tampereella Aleksanterin kirkolta, Pirkkalan Kirkkoveräjän seurakuntatalolta ja Nokian Maatialan pappilasta. Ryhmät kiertävät reitin pysähdellen kirkkopysäkeillä pitämään taukoja.
Ilmoittautuminen (ei välttämätön) ja lisätiedot: tampereenseurakunnat.fi/kirkkopyoraily

Kirkkopyöräily Linkki avautuu uudessa välilehdessä