Kauneimmat Joululaulut (koronapassi kaikissa tilaisuuksissa, ellei toisin mainita)

Huomio!
Lue uutinen kiristyneistä koronarajoituksista.

To 9.12. Kauneimmat Joululaulut -karaoke Kulmakivessä klo 18–19.30

Su 12.12.
•    Lasten Kauneimmat Joululaulut Nokian kirkossa klo 15 (kuvataan seurakunnan YouTube-kanavalle)
•    Suoniemen kirkossa klo 15
•    Tottijärven kirkossa klo 17
•    Siuron kirkossa klo 17
•    Nokian kirkossa klo 18 (kuvataan seurakunnan YouTube-kanavalle)

Ma 13.2. Pinsiön kirkossa klo 18

Ti 14.12.
•    Kulmakiven joulumyyjäisten yhteydessä Kauneimmat Joululaulut -karaoke klo 10–14
•    Ravintola Ainossa ja Reinossa klo 19 (ravintolan ohjeiden mukaan)

Ke 15.12.
•    Maya´s Cafe Tehdassaaressa klo 18 (kahvilan ohjeiden mukaan)
•    Lasten Kauneimmat Joululaulut Linnavuoren srk-talossa klo 18

To 16.12.
•    Siuron Koski-Baarissa klo 18 (ravintolan ohjeiden mukaan)
•    Vihnustulet, Vihnusjärven rannassa klo 19 (kaupungin ohjeiden mukaan). Kaupunki on perunut tapahtuman.

Su 19.12. Kauneimmat Joululaulut -messu Nokian kirkossa klo 10 (ei koronapassia)

Ma 20.12. Kulmakivessä klo 13

To 6.1. Vielä kerran Kauneimmat Joululaulut Nokian kirkossa klo 18

Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma YouTubessa

Kolmantena adventtina su 12.12.2021 klo 18 on Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma Suomen Lähetysseuran YouTube-kanavalla.
Antti Vuoren 11-henkisen orkesterin solistina laulaa Jepa Lambert. Jo nuorena gospelin parissa musiikkiuransa aloittanut Lambert on tuttu muun muassa Elämäni biisi, The Voice of Finland ja Tanssii Tähtien kanssa -bändeistä.

Koko Suomen Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus taltioidaan Viikin kirkosta yhteistyössä Malmin seurakunnan kanssa. Useimpien laulujen sanat ovat näkyvissä lähetyksessä, jotta katsojien on helppo laulaa mukana kotioloissa. Lähetyksen tallenne on katsottavissa Lähetysseuran YouTube-kanavalla loppiaiseen 6.1.2022 asti.