Virsi-illat

Tule laulamaan, kuuntelemaan ja opettelemaan virsiä.

• Su 19.9. klo 18 Nokian kirkossa. Mukana Gospelkuoro Sarastus, Tuuliharjun miehet sekä kanttorit Eija, Kaisu, Maarit ja Minna.
  • Su 3.10. klo 18 Siuron kirkossa. Mukana lapsikuoro Fugara, Hymnale sekä kanttorit Eija ja Maarit.
  • Su 17.10. klo 18 Tottijärven kirkossa. Mukana Tottijärven kirkkokuoro sekä kanttorit Eija, Kaisu ja Minna.

Virsimerkki

Hoosianna, Enkeli taivaan, Maa on niin kaunis, Jumala loi... Tiedätkö, kuinka monta virsikirjan virttä osaat? Otetaanko selvää? Etsi ja laula virsikirjasta virret, jotka osaat ja kirjaa ne ylös. Virsiä voi laulaa ja opetella itsenäisesti, osallistumalla virsi-iltoihin tai vaikka kuuntelemalla viikon virsiä Nokian seurakunnan Facebook-sivuilta, YouTube-kanavalta tai osoitteessa www.virsikirja.fi

Marraskuun alussa (1.–3.11.) on mahdollisuus suorittaa Suomen Kirkkomusiikkiliiton virsimerkki. Merkkisuoritus tapahtuu kanttorin johdolla ja suoritusaikaa on 14.11. asti. Virsimerkkien jakotilaisuus pidetään Nokian kirkolla 28.11. klo 16.30, jonka jälkeen on mahdollisuus osallistua Club For Fiven virsikonserttiin.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja 29.10. asti: kanttori Minna Viinikainen, p. 050 4359 782 tai minna.viinikainen@evl.fi

Ilmoittautumiset ja lisätietoja 30.10. lähtien: kanttori Kaisu Lehto, p. 040 1937 708 tai kaisu.lehto@evl.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä kertoa, mitä merkkiä on tulossa suorittamaan. Huom! Myös aiempi suoritus on mahdollista, kun vain sopiva aika löytyy.

Lyhyesti vielä:

• Etsi virsikirjasta (ei lisävihko) osaamasi virret ja kirjaa ne ylös
  • Ota yhteys kanttori Minna Viinikaiseen tai Kaisu Lehtoon
  • Tule laulamaan itsellesi virsimerkki
  • Virsiä ei tarvitse osata ulkoa
  • Laulutaitoa ei arvostella, mutta melodia tulisi olla tunnistettavissa
  • Voit tulla laulamaan myös kaverin kanssa

Alla vaadittavat virsimäärät merkkien myöntämiseen (sama sävelmä saa toistua vain kerran).

Pronssinen
aikuiset 20 virttä / kouluikäiset 10 virttä / alle kouluikäiset 7 virttä