Virsi-illat

Tule laulamaan, kuuntelemaan ja opettelemaan virsiä.

• Su 19.9. klo 18 Nokian kirkossa. Mukana Gospelkuoro Sarastus, Tuuliharjun miehet sekä kanttorit Eija, Kaisu, Maarit ja Minna.
  • Su 3.10. klo 18 Siuron kirkossa. Mukana lapsikuoro Fugara, Hymnale sekä kanttorit Eija ja Maarit.
  • Su 17.10. klo 18 Tottijärven kirkossa. Mukana Tottijärven kirkkokuoro sekä kanttorit Eija, Kaisu ja Minna.

Virsimerkki

Hoosianna, Enkeli taivaan, Maa on niin kaunis, Jumala loi... Tiedätkö, kuinka monta virsikirjan virttä osaat? Otetaanko selvää? Etsi ja laula virsikirjasta virret, jotka osaat ja kirjaa ne ylös. Virsiä voi laulaa ja opetella itsenäisesti, osallistumalla virsi-iltoihin tai vaikka kuuntelemalla viikon virsiä Nokian seurakunnan Facebook-sivuilta tai YouTube-kanavalta.

Marraskuun alussa (1.–3.11.) on mahdollisuus suorittaa Suomen Kirkkomusiikkiliiton virsimerkki. Merkkisuoritus tapahtuu kanttorin johdolla. Kanttori Minna Viinikainen, 050 4359 782, ottaa vastaan ilmoittautumisia merkkisuoritukseen sekä kertoo mielellään lisää virsimerkkien suorittamisesta. Ilmoittautumisen yhteydessä on hyvä kertoa, mitä merkkiä on tulossa suorittamaan. Alla vaadittavat virsimäärät merkkien myöntämiseen (sama sävelmä saa toistua vain kerran).

Pronssinen
aikuiset 20 virttä / kouluikäiset 10 virttä / alle kouluikäiset 7 virttä