Poikkeusolojen vaikutukset Nokian seurakunnan rippikouluihin keväällä ja kesällä 2020

Päivitetty 14. toukokuuta 2020

Kesän rippikoulut pidetään

Kaikki kesän rippikoulut toteutuvat. Ennen juhannusta oleviin ryhmiin tulee pieniä muutoksia. Konfirmaatiot järjestetään alkuperäisinä päivinä.

Ennakkotapaamisista

Lähetyksen ja diakoniatyön tapahtumasta lähetetty tehtävä sekä täytetty Tutustumiskäynnit-kortti palautetaan intensiivijakson alussa. Muita peruttuja ennakkotapaamisia ei tarvitse korvata.

Intensiivijaksot

U1, UP1, U2 ja UP2 -rippikoulut toteutetaan päiväleireinä Urhatussa. U1 ja UP1 alkavat 1.6. aiemmin ilmoitetun 31.5. sijaan. Ohjelma noudattelee leiripäivän rakennetta soveltuvin osin mutta yöpyminen tapahtuu kotona. Tarjoilemme lounaan, päiväjuoman ja päivällisen. Kuljetusta Urhattuun emme pysty järjestämään.

Myös Kaupunkirippikoulu 1 alkaa 1.6.

Juhannuksen jälkeen pidettävät leirit toteutetaan normaalisti. Leirin voi käydä myös päivärippikouluna, jolloin yöpyminen tapahtuu kotona. Huoltaja, rippikoululainen ja leirin ohjaaja sopivat yhdessä menettelytavasta.

Ohjaaja soittaa kotiin

Rippikoulujen ohjaajat ovat puhelimitse yhteydessä jokaisen rippikoululaisen kotiin toukokuun aikana. Kuulemme mielellämme ajatuksianne ja toiveitanne, vaikka emme välttämättä voikaan niitä kaikkia toteuttaa.

Konfirmaatiot

Konfirmaatiot järjestetään aiemmin suunniteltuina päivinä voimassa olevat rajoitukset huomioon ottaen. Joudumme todennäköisesti rajoittamaan osallistujien määrää. Rippikoulujen ohjaajat tiedottavat tarkemmin käytännöistä lähempänä ajankohtaa.

Kiitos luottamuksesta!

Vaikka ns. koronarajoituksia aletaan nyt purkaa on tämän vuoden rippikouluaika silti monella tapaa poikkeuksellinen. Rippikoulua käyvän nuoren turvallisuus on ykkösprioriteetti sekä teille huoltajille että meille ohjaajille. Yhdessä selviämme tästäkin.

Lisätietoja

Rippikouluista vastaava pappi
Lassi Peurakoski
050 560 7750
lassi.peurakoski@evl.fi