Aikuisen elämän mahdollisuudet

Aikuista elämää eletään monella tavalla. On itsellistä elämää viettäviä, on ruuhkavuosiaan pikkulapsiarjessa kahlaavia, on heitä joiden pesä on jo tyhjä ja tähyillään uusia mahdollisuuksia. Toisten kalenteri on tupaten täynnä, toinen taas kaipaisi edes jotakin ajankulua. Jotakuta kiinnostaa kulttuuri, toista luonto. Yhteistä on kuitenkin ajattelun vapaus. Aikuinen tekee itse omat ratkaisunsa ja kantaa niistä vastuun. Ylhäältä annetut vastaukset eivät riitä, asioita punnitaan itse. Ja toisinaan aikuisenkin elämässä voi tulla eteen kasvun paikka.

Seurakunnasta löytyy eväitä omaan kasvuun ja saa tukea samassa tilanteessa olevilta. Kiireen keskelle voi löytyä paikka hiljentyä ja hengähtää. Virkistymisen paikkojakin on tarjolla - rento yhdessäolo ja mukavat jakamisen hetket tuovat virtaa arkeen. Vahvan merkityksen omalle elämälleen voi löytää vapaaehtoistyöstä ja yhdessä tekemisestä.  Sinuakin tarvitaan mukaan!

Evästä elämään -tilaisuudet

Evästä elämään on yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Tule kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 1415.15 Nokian helluntaiseurakunnan salissa, Välimäenkatu 8.

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Lisätietoja pastori Timo Uotila 050 313 3936.

Kevätkauden 2019 vierailijat ja aiheet

13.2. Mikko Nieminen: Tulevaisuuden Nokia

13.3. Pepi Reinikainen: Nuoruuteni Nunnala – sisäoppilaitoksen salatut vuodet

27.3. Kaija Pohjola: Kuningatar kulissien takaa

10.4. Outi Lehtipuu: Raamattu ja minä

24.4. Kimmo Häkkilä: Nokialaisia näköaloja

8.5.

 

YouTube-video
seurakuntapastori
Pirkkalaistie 22 A
37100 Nokia

Aikuistyö

seurakuntapastori
Pirkkalaistie 22 A
37100 Nokia
lähetys- ja aikuistyön koordinaattori
Korkeemäenkatu 20
37100 Nokia