Aikuisen elämän mahdollisuudet

Aikuista elämää eletään monella tavalla. On itsellistä elämää viettäviä, on ruuhkavuosiaan pikkulapsiarjessa kahlaavia, on heitä joiden pesä on jo tyhjä ja tähyillään uusia mahdollisuuksia. Toisten kalenteri on tupaten täynnä, toinen taas kaipaisi edes jotakin ajankulua. Jotakuta kiinnostaa kulttuuri, toista luonto. Yhteistä on kuitenkin ajattelun vapaus. Aikuinen tekee itse omat ratkaisunsa ja kantaa niistä vastuun. Ylhäältä annetut vastaukset eivät riitä, asioita punnitaan itse. Ja toisinaan aikuisenkin elämässä voi tulla eteen kasvun paikka.

Seurakunnasta löytyy eväitä omaan kasvuun ja saa tukea samassa tilanteessa olevilta. Kiireen keskelle voi löytyä paikka hiljentyä ja hengähtää. Virkistymisen paikkojakin on tarjolla - rento yhdessäolo ja mukavat jakamisen hetket tuovat virtaa arkeen. Vahvan merkityksen omalle elämälleen voi löytää vapaaehtoistyöstä ja yhdessä tekemisestä.  Sinuakin tarvitaan mukaan!

Evästä elämään

Yhdessäolon hetki arjen keskellä. Vierailevia alustajia, kohtaamista, jutustelua.
Kaikille avoimet tilaisuudet järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian Helluntaiseurakunnan tiloissa, Välimäenkatu 8.
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Lisätietoja pastori Timo Uotila, 050 313 3936.

11.9. Risto Husa: Pohjalaisevääni
25.9. Nana Haveri: Kokemuksia pyhiinvaellukselta