Kirkolliset ilmoitukset

Leo Fredrik Karvonen 84 v
Seppo Toivo Tapani Iskala 66 v

Valoa Nokialle! – Jäälyhtyjä ja hartauspolku kirkonmäellä

Tule tuomaan itsetekemäsi, ämpärissä jäädytetty jäälyhty Nokian kirkonmäelle lauantaina 16.1. ehtookellojen aikaan, noin 18 alkaen. Paikalla seurakunnan pappeja ojentamassa kynttilän jäälyhtyyn. Valaistaan kirkonmäki ja tuodaan iloa ohikulkijoille! Paikalle voi tulla ilman lyhtyäkin. Kirkon läheisyyteen on tehty hartauspolku käyttöösi.

Sunnuntai 17.1.

•    Videoitu jumalanpalvelus Nokian kirkossa. Uotila, Lehto. Tallenne messusta youtube.com/Nokianseurakunta -kanavalla klo 10.
•    Sunnuntai-iltapäivän virsihetki -livestream www.facebook.com/Nokianseurakunta klo 15. Seurakuntamme papit jakavat kanssasi itselleen tärkeitä virsiä.

Keskiviikko 20.1.

Kirkkovaltuuston kokous Nokian kirkossa klo 18.

Nokian seurakunta kuuluu Tampereen aluekeskusrekisteriin

Aluekeskusrekisterissä hoidetaan kirkonkirjojen pito keskitetysti. Asiointia suositellaan lomakkeilla, jotka löytyvät seurakuntamme verkkosivustolta nokianseurakunta.fi.

Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot:

•    Sukuselvitys- ja virkatodistusasiat: 03 219 0700 arkisin klo 9–15 tai keskusrekisteri.tampere@evl.fi
•    Kaste- ja avioliittoasiat, kirkkoon liittyminen, kirkosta eroaminen: 03 219 0222 arkisin klo 9–15 tai rekisteroinnit.tampere@evl.fi
•    Vaihde 03 219 0111
•    tampereenseurakunnat.fi/aluekeskusrekisteri
•    Tampereen aluekeskusrekisteri, Näsilinnankatu 26, 33101 Tampere

Kirkkoherranvirasto säilyy Nokialla. Mm. kirkollisista toimituksista ja hauta-asioista sovitaan kuten ennenkin. Myös muu asioiminen on edelleen mahdollista. Puhelimitse ma–ti klo 9–15 ja ke–to klo 9–13 numerossa 03 280 4111 tai sähköpostilla nokian.kirkkoherranvirasto@evl.fi.