Kirkolliset ilmoitukset

9.4.–16.4.2021

Huomio

Aikuisten kokoava toiminta on tauolla toistaiseksi. Ajankohtainen tieto: nokianseurakunta.fi -sivustolla.

Haku päiväkerhoihin ja muskareihin 7.4.–25.4.

Kerhotarjonta nähtävillä nettisivuilta, jossa aukeaa myös sähköinen ilmoittautuminen.

Kirkonmäen askelmerkit

Askelmerkit Nokian kirkonmäellä vaihtuvat viikonlopuksi. Poikkea omatoimisesti pysähtymään.

Sunnuntai 11.4.

• Videoitu jumalanpalvelus Tottijärven kirkossa. Partanen. Tallenne jumalanpalveluksesta Nokian seurakunnan YouTube-kanavalla.
  • Nokian kirkko avoinna hiljentymistä, keskustelua ja ehtoollista varten klo 11–13.
  • Tottijärven kirkko avoinna hiljentymistä, keskustelua ja ehtoollista varten klo 11–12.30.

Keskiviikko 14.4.

• Kirkkovaltuuston kokous Nokian kirkossa klo 18.

Sunnuntai 25.4.

• Virsi-livestream Facebookissa klo 15. Suora lähetys Tottijärven kirkosta.

Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedot:

Vaihde 03 219 0111
tampereenseurakunnat.fi/aluekeskusrekisteri
Tampereen aluekeskusrekisteri, Näsilinnankatu 26, 33101 Tampere

Kirkkoherranvirasto säilyy Nokialla muunmuassa kirkollisista toimituksista ja hauta-asioista sovitaan kuten ennenkin. Myös muu asioiminen on edelleen mahdollista. Puhelimitse ma–ti klo 9–15 ja ke–to klo 9–13 numerossa 03 280 4111 tai sähköpostilla nokian.kirkkoherranvirasto@evl.fi.