Info ja asiointi

Asiointi, virkatodistukset ja sukuselvitykset

Kirkkoherranvirasto on koronavirusuhan vuoksi toistaiseksi suljettu. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla aukioloaikoina: maanantaisin klo 9–15, tiistaisin klo 9–15, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9–13 numerossa 03 280 4111 tai sähköpostitse nokian.kirkkoherranvirasto@evl.fi.

Valkamankatu 2 A, 37100 Nokia

nokian.kirkkoherranvirasto@evl.fi

Taloustoimisto

Valkamankatu 2 A, 37100 Nokia

taloustoimisto.nokia@evl.fi

Nokian seurakunnan Y-tunnus 0205724-6

Kolehdin maksu MobilePayllä

Aloitamme MobilePay-maksun vaihtoehtona käteisrahakolehdille su 7.6.2020 Nokian pääkirkossa.

MobilePay-kirkkokolehti otetaan käyttöön alkuun ainoastaan pääkirkossa, kyläkirkoissa kolehdin voi antaa vain käteisellä.

Aiemmin pilotoitavana ollut Nordean Siirto-sovellus lakkautetaan 31.5.2020.

Ohje MobilePayn lataamiseksi

MobilePay on maksuton sovellus kaikkien pankkien asiakkaille.

MobilePay, käytön aloittaminen:

• Lataa MobilePay-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta.
  • iPhone Appstoresta ja Android-laitteelle Google Playsta.

Sovelluksen latausvaiheessa tarvitset pankkitunnukset (vahvistaminen ensimmäisellä kerralla) ja suomalaisen pankkikorttisi debit / credit -valinnan.

Avaa MobilePay-sovellus, valitse "luo uusi käyttäjä" ja seuraa sovelluksen ohjeita.

Kolehdin MobilePay-numero

Numero kerrotaan jumalanpalveluksessa.