Yhteisvastuukonsertti

Yhteisvastuukonsertti Nokian kirkossa.

Yhteisvastuukonsertti Nokian kirkossa klo 16. Ulla Hannula, viulu, Lauri Voipio, sello, Eija Virtanen, urut ja Minna Viinikainen, laulu. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Siuron kirkko

Klavikordikonsertti

Eija Virtanen tekee kolmannen klavikordinsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemian ja Suomen historiassa 23.5.2018. Sama ohjelma kuullaan tässä Siuron kirkossa järjestettävässä konsertissa. Klavikordi on kenties maailman hiljaisin soitin, mutta myös ilmeikkäin ja sen on sanottu olevan sekä Johann Sebastian Bachin että poikansa Carl Philipp Emanuelin lempisoitin. Kummankin sävellyksiä on kuultavissa konsertissa ja lisäksi J.P. Sweelinckin, W. A. Mozartin, James Hewittin ja Leonardo Coralin sävellyksiä. Tutkinto-ohjelmisto on valmistettu MuT ja teologian kandidaatti Pekka Vapaavuoren johdolla. Konserttiin on vapaa pääsy.

Tuomasmessu

Tuomas-messu rakentuu musiikin, sanan ja rukouksen ympärille.

"Mua siipeis suojaan kätke" -konsertti

Konsertti Kihelkonnan lasten kesäleirien järjestämiseen. Esiintyjinä 4M-lauluyhtye: Kristiina Hakovirta, laulu, Silja Lassila, sello, Sirpa Nevalainen, viulu ja Eija Apunen, piano. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €.