Pienimmille seurakunta tarjoaa monenlaista

Lapsi on suuri ihme ja lahja. Hänen kasvunsa on ihmeellistä. Taidot vähitellen karttuvat ja maailma avartuu kysellen ja katsellen. Seurakunnassa pienimpiin suhtaudutaan suurella vakavuudella. Seurakunta on mukana vanhempien ja kummien mukana vauva-arjessa, ensimmäisessä suuressa juhlassa, kasteessa, sekä lapsuusajan haasteissa.

Seurakunta tukee monipuolisesti ja merkittävällä tavalla lasten kristillistä ja eettistä kasvatusta. Päiväkerhot tavoittavat enemmistön niistä lapsista, jotka eivät ole päiväkodeissa. Varhaiskasvatuksen ja perhetyön tapahtumat ovat avoimia kaikille nokialaisille ja paikkakunnalla vieraileville.

Perhekirkot, erilaiset pyhäkoulut, perhekerhot, muskarit, päiväkerhot, leirit, leiripäivät ja retket ja tapahtumat tarjoavat eri-ikäisille pienille seurakuntalaisille tilaa ja tilaisuuksia tulla kohdatuksi ja olla kohtaamassa. Toisiaan ja Jumalaa.

Seurakunnan työntekijät tukevat kunnallisen päivähoidon uskonnolliskatsomuksellisen orientaation toteuttamista yhdessä päivähoidon henkilöstön kanssa.

Lapsi keväisellä nurmikolla keräämässä voikukkia.
varhaiskasvatuksen työalajohtaja
Valkamankatu 2 A