Nokian seurakunnan nimikkokohteet

Nimikkokohteet ovat erilaisia lähetystyötä tekeviä kohteita ja projekteja maailmalla. Nimikkoläheteiltä ja nimikkokohteista tulee kuulumisia lähettikirjeiden muodossa. Nimikkolähettien uusimmat kirjeet ovat luettavissa Kuulumisia maailmalta -osiossa. Kirjeitä luetaan myös lähetysilloissa.

Angolan luterilainen kirkko

Nokian seurakunta on mukana Angolan evankelisluterilaisen kirkon tukemisessa kahdella hankesopimuksella: IELA:n (Igreja Evangélica Luterana de Angola) työntekijäkoulutuksen vahvistaminen tukemalla Shangalalan Raamattuinstituuttia sekä kristillisen kasvatuksen tukemisen kautta. Työtä tehdään Suomen LähetysseuranLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Raamattutyö Intiassa

Intiassa puhutaan yli 1600 kieltä. Tällä hetkellä Pipliaseuralla on käynnissä Intiassa yli 80 käännöshanketta useilla kielillä. Pipliaseuran tavoitteena on kääntää ja julkaista Raamattuja moninaisen lukija- ja kuulijakunnan tarpeisiin.