Kun perheessä kohdataan haasteita

Elämäntilanteet vaihtelevat ja kaikilla on erilaisia valmiuksia toimia perheenä kriisitilanteissa, joita ovat esimerkiksi sairaus, parisuhteen haasteet, ero, työttömyys, talous tai muu haastava elämäntilanne. Diakoniatyöntekijä voi olla tukemassa ja auttamassa perhettä tai perheenjäsentä. Usein jaettuna huoli pienenee.

Diakoniatyöntekijää voi tavata vastaanotolla tai kotikäynneillä, joissa mietitään yhdessä keinoja parempaan vointiin. Apu on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelut on tarkoitettu kaikille nokialaisille. Asiakkaan luvalla yhteistyötä voidaan tehdä esimerkiksi kaupungin perhe-, sosiaali- tai terveyspalvelujen kanssa.

LapsiArkki -toiminta alkaa syyskuussa

Katso lisää: www.nokianseurakunta.fi/tule-mukaan/lapsille-ja-lapsiperheille/lapsiarkki

Eroryhmä

Syyskaudella  eroryhmä yhteistyössä Ylöjärven seurakunnan kanssa, tapaamiset Ylöjärven Perhetalolla viikosta 43 alkaen torstai-iltaisin. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 11.10. mennessä 050 430 7172 tai merja.heinila@evl.fi.

Lapsiperheen eteisessä  lattialla kasa kenkiä epäjärjestyksessä.