Kun perheessä kohdataan haasteita

Elämäntilanteet vaihtelevat ja kaikilla on erilaisia valmiuksia toimia perheenä kriisitilanteissa, joita ovat esimerkiksi sairaus, parisuhteen haasteet, ero, työttömyys, talous tai muu haastava elämäntilanne. Diakoniatyöntekijä voi olla tukemassa ja auttamassa perhettä tai perheenjäsentä. Usein jaettuna huoli pienenee.

Diakoniatyöntekijää voi tavata vastaanotolla tai kotikäynneillä, joissa mietitään yhdessä keinoja parempaan vointiin. Apu on maksutonta ja luottamuksellista.

Palvelut on tarkoitettu kaikille nokialaisille. Asiakkaan luvalla yhteistyötä voidaan tehdä esimerkiksi kaupungin perhe-, sosiaali- tai terveyspalvelujen kanssa.

LapsiArkki -toiminta

Klikkaa lisätietoihin.

Eron palikat – eroryhmä parisuhteen päätyttyä

Eron palikat on ohjattu vertaisryhmä torstaisin 24.10.- 28.11.2019 Kulmakivessä, Härkitie 12 B, klo 17.30–20 sekä yksi kokoontuminen tammikuussa 2020. Tämä ryhmä voi olla avuksi, kun kaipaat luottamuksellista vuoropuhelua eroon liittyvien tapahtumien ja tunteiden käsittelyssä sekä tukea uudenlaiseen arkeen. Eroryhmä kootaan henkilökohtaisen haastattelun perusteella ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän koko on 6–8 osallistujaa. Ilmoittautumiset 11.10.2019 mennessä Merja Heinilä, 050 430 7172.

 

Lapsiperheen eteisessä  lattialla kasa kenkiä epäjärjestyksessä.