Pappilan joulu

Maatialan pappilassa, Valkamankatu 2 C.

Yhdessäoloa ja ohjelmaa. Tarjolla riisipuuroa, glögiä ja pipareita niin kauan kuin riittää.

su 2.12. klo 11-15. Klo 11 alkaa puurotarjoilu. Ohjelmassa joulukorttien tekoa ja jouluisia yhteislauluja.

su 9.12. klo 11-15. Askartelupisteellä jouluisia, kaikenikäisille sopivia askarteluja ja joulukorttien tekoa. Pipareiden koristelua. Klo 12 Marja Nevankallio esittää joulumusiikkia konserttikanteleella.

su 16.12 klo 15.30-18. Lasten kauneimpien joululaulujen (kirkossa klo15) jälkeen ja ennen Kaineimpia joululauluja (kirkossa klo18) on riisipuuroa tarjolla Pappilassa. Nokian kirkon ja Pappilan välillä on kynttiläpolku. Tule etsimään joulurauhaa rukoustaulujen avulla. Voit myös valmistaa sellaisen itsellesi.

Lasten kauneimmat joululaulut

ke 12.12. klo 18 Linnavuoren srk-talossa.  Kaakaopyhäkoululaiset esiintyvät. Joulupuuro ja joulukahvit tarjolla.

su  16.12. klo 15 Nokian kirkossa.

Perheiden joulujuhla

ma 17.12. klo 18 Nokian kirkossa. Tämä joulujuhla aloittaa perhekerhojen, päiväkerhojen, kirkkomuskareiden, vauva- ja perhecafén joululoman.

Perheiden jouluaaton hartaudet

ma 24.12. klo 13  ja 14 Nokian kirkossa

Enkelikirkko

Pe 28.12. klo 18 Siuron kirkossa víattomien lasten päivän enkelikirkko. Yhdessä MLL Siuron-Linnavuoren osaston kanssa.