Tapahtumia perheille helmikuussa

Sunnuntain 3.2. Sukupolvien messu Nokian kirkossa klo 10. Ota mukaan kirkkoon vanhempi, isovanhempi taikka kummi, oma lapsi, lapsenlapsi tai naapurista lainalapsi. Vietämme sukupolvien messu eri-ikäiset yhdessä. Messun jälkeen kirkonmäellä mehua ja makkaraa. Vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuukeräykselle.

Maanantai 4.2. Valona toisillemme -perheiden ilta Tottijärven srk-talossa klo 17.30-19.30. Yhteistä puuhaa koko perheelle. Tarjolla maksuton iltapala.

Tiistai 5.2. Valona toisillemme -perheiden ilta Pinsiön kirkossa klo 17.30-19.30. Yhteistä puuhaa koko perheelle. Tarjolla maksuton iltapala.

Tiistai 5.2. LapsiArkki lastenhoitoapu vanhemmille, jotka kantavat yksin vastuuta perheen arjesta. klo 17-19 lastenhoitoa (yli 3-v.), klo 19-20 yhteinen iltapala ja yhdessäoloa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut Sanna Erkanaho.

Sunnuntai 10.12. Mukkelis Makkelis -talvitapahtuma Tottijärvellä. Perhemessu kirkossa klo 10. Tämän jälkeen kahvio (kahvia, teetä, mehua, pullaa), lasten hiihtokilpailut (säävaraus), askartelua ja  arpajaiset. Tapahtuman tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Yhteistyössä Tottijärven urheilijat, vanhempainyhdistys ja partiolaiset.

Maanantai 11.2. Valona toisillemme -perheiden ilta Urhatun leirikeskuksen B-talossa klo 17.30-19.30. Yhteistä puuhaa koko perheelle. Tarjolla maksuton iltapala.

Tiistai 12.2. Valona toisillemme -perheiden ilta Linnavuoren srk-talossa klo 17.30-19.30. Yhteistä puuhaa koko perheelle. Tarjolla maksuton iltapala.

Keskiviikko 13.2. varhaiskasvatuksen väkeä Prisman Noste-hyvinvointikioskilla klo 13-15.

Sunnuntai 17.2. Mukkelis Makkelis- talvitapahtuma Linnavuoren srk-talolla klo 14 alkaen. Kahviosta hernekeittoa 3€/annos (50:lle ensimmäiselle), kahvia, teetä, mehua ja pullaa. Tehdaspalokunnan nuoret myyvät makkaraa. Ohjelmassa hiihtokilpailut alle kouluikäisille (säävaraus), arpajaiset, lelukirppis, karkkipurkkiarvonta ja rastirata ulkona. Tapahtuma päätty klo 16 alkavaan perhekirkkoon. Tapahtuman tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

Tiistai 19.2. Valona toisillemme -perheiden ilta Maatialan pappilassa klo 17.30-19.30.  Yhteistä puuhaa koko perheelle. Tarjolla maksuton iltapala.

Viikko 9 talviloma. Ei toimintaa.