Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus ei ole kirkon toimintamuoto vaan seurakunnan tapa olla olemassa. Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Uskonelämän hoitoon kuuluu jumalanpalveluksissa käynti ja asioiden jakaminen toisten kanssa. Seurakunnan toiminnoissa tähän on hyvä mahdollisuus.

Jumalanpalvelus kutsuu jokaista sanan ja ehtoollisen äärelle kaikkina pyhäpäivinä. Messu Nokian kirkossa klo 10 ja kyläkirkoissa joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Lisäksi iltamessuja ja erityisjumalanpalveluksia.

Raamattupiiri Siuron kirkossa joka toinen keskiviikko klo 15 alkaen 5.9., Eija Tuominen. Käydään läpi Psalmien kirjaa.

Raamattupiiri Kulmakivessä joka toinen keskiviikko klo 17 alkaen 5.9., Arja Kuusniemi. Raamattua käydään läpi rennosti keskustellen.