Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus ei ole kirkon toimintamuoto vaan seurakunnan tapa olla olemassa. Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Uskonelämän hoitoon kuuluu jumalanpalveluksissa käynti ja asioiden jakaminen toisten kanssa. Seurakunnan toiminnoissa tähän on hyvä mahdollisuus.

Jumalanpalvelus kutsuu jokaista sanan ja ehtoollisen äärelle kaikkina pyhäpäivinä. Messu Nokian kirkossa klo 10 ja kyläkirkoissa joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Lisäksi iltamessuja ja erityisjumalanpalveluksia.

Luentosarja Paavalin kirjeistä

Luennoilla käsitellään tieteellisen tutkimuksen pohjalta Paavalia henkilönä ja kirkon varhaisena opettajana sekä hänen kirjoittamiensa kirjeiden taustaa. Kirjeet on kirjoitettu tietyille vastaanottajille tietyssä konkreettisessa tilanteessa. Tämän taustan tunteminen ja ymmärtäminen auttaa myös tämän päivän lukijaa sisältöjen ja merkityksien löytämisessä.

Kuuden luennon sarja pidetään Nokian kirkossa maanantai-iltaisin 26.10.–30.11. klo 18–19.30. Luennoitsijoina toimivat seurakuntamme raamatuntutkimusta paljon opiskelleet papit Timo Uotila ja Juha Partanen.