Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Jumalanpalvelus ei ole kirkon toimintamuoto vaan seurakunnan tapa olla olemassa. Messu on jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista. Uskonelämän hoitoon kuuluu jumalanpalveluksissa käynti ja asioiden jakaminen toisten kanssa. Seurakunnan toiminnoissa tähän on hyvä mahdollisuus.

Jumalanpalvelus kutsuu jokaista sanan ja ehtoollisen äärelle kaikkina pyhäpäivinä. Messu Nokian kirkossa klo 10 ja kyläkirkoissa joka toinen viikko tai kerran kuukaudessa. Lisäksi iltamessuja ja erityisjumalanpalveluksia.

Raamattupiiri Siuron kirkossa joka toinen keskiviikko klo 15. Eija Tuominen. Käydään läpi Psalmien kirjaa.

Raamattupiiri Kulmakivessä joka toinen keskiviikko klo 17. Arja Kuusniemi. Raamattua käydään läpi rennosti keskustellen.

Työikäisten naisten raamattu- rukouspiiri parittomien viikkojen sunnuntaisin Kanttorilassa klo 18. Rukoustukea ja rentoa pohdintaa.

Raamattupiiri parillisilla viikoilla Nokian kirkon alakerrassa 18.30. Raimo Kortesoja.

Herättäjä-Yhdistyksen paikallistoimintaa

Ti 18.9.2018 Pirkkalan pappilan väentuvassa, Pappilantie 65, klo 18 seurat, klo 17.30 kahvit.

Su 7.10.2018 Herättäjän pyhän messu Nokian kirkossa, Pirkkalaistie 22 B, klo 10. Messun jälkeen kirkkokahvit ja seurat.

To 15.11.2018 Pirkkalan kirkon seurakuntasalissa, Arokuja 8, klo 18 seurat, klo 17.30 kahvit.

Su 2.12.2018 Nokian perinteiset adventtiseurat Maatialan pappilassa, Valkamankatu 2 C, klo 19, kahvit klo 18.30 alkaen.