Nimikkolähetit

Nimikkolähetit ovat omien alojensa ammattilaisia, jotka on lähetetty maailmalle lähetysjärjestöjen kautta. Seurakunnat tekevät sopimuksen lähetysjärjestön kanssa nimikkolähetin tai -kohteen tukemisesta.

Lähettikirjeissä kerrotaan nimikkolähettien ja -kohteiden kuulumisia. Uusimmat kirjeet on luettavissa Kuulumisia maailmalta -osiossa. Kirjeitä luetaan myös lähetysilloissa.

Rantasuomelan pariskunta työskentelee Angolassa Suomen Lähetysseuran kautta.

Lastenlääkäri Maria Karjalainen työskentelee Etiopiassa Kansanlähetyksen lähettämänä. Lue lisää Mariasta.

Markus, Heidi ja lapset ovat lähdössä pakolaistyöhön Kreikkaan vuonna 2020 Kansanlähetyksen lähettäminä.

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on lähettänyt Mikael Tunérin. Hän tuottaa ja ohjaa SAT-7 Pars -kanavalle farsinkielisiä ohjelmia, joita katsotaan mm. Iranissa ja Afganistanissa.

Arja Halttunen työskentelee seurakuntatyössä Itä-Siperiassa burjatien parissa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta.

Helene ja Joona Toivanen ovat matkalla Myanmariin Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (Sley) lähettäminä. He valmistautuvat aloittamaan opetustyötä Myanmarin Luterilaisen teologian instituutissa. Tavoitteena on kouluttaa nuoria teologeja ja tarjota teologista lisäkoulutusta paikallisen kirkon työntekijöille. Seuraa Toivasten arkea sosiaalisen median kautta. Instagram: toivasetmissio ja Facebook: Toivaset Missio.