Valona toisillemme - Perheiden illat

Voit tulla mukaan omalla kylällä tai voit tulla tutustumaan muihinkin kulmakuntiin. Ilta koostuu  vaihdellen askartelusta, muusta yhteisestä toiminnasta, peleistä ja leikeistä. Jokaisessa illassa pieni hetki Sanan äärellä ja lopuksi yhteinen maksuton iltapala. Ilta alkaaklo 17.30 ja päättyy klo 19.30

Leirikeskus- ja kurssikeskus Urhattu, Urhatuntie 80

ti 4.9. sään salliessa ulkoillaan ja askarrellaan luonnonmateriaaleista.

Linnavuoren srk-talo, Pirkkakoivuntie 4

ti 11.9. yhteisiä touhuja kaikille. Mukana varhaisnuorisotyönväki puuhailemassa kouluikäisten kanssa jumppasalissa.

ti 9.10. yhteisiä touhuja kaikille. Mukana Varhaisnuorisotyönväki puuhailemassa kouluikäisten kanssa jumppasalissa.

ti 13.11. yhteisiä touhuja kaikille. Mukana Varhaisnuorisotyönväki puuhailemassa kouluikäisten kanssa jumppasalissa.

Maatialan pappila, Valkamankatu 2 C

ti 18.9. yhteistä puuhailua kauniissa historiallisessa miljöössä.

Tottijärven seurakuntatalo, Koulumaantie 9

ti 25.9. vieraana lähetys- ja aikuistyön koordinaattori Maarit Saarinen. Syksyisiä askarteluja.

ti 4.12. yhteisiä touhuja kaikille.

Pinsiön kirkko, Pinsiöntie 1153

ti 2.10. pohditaan sadonkorjuun ihmeellistä lahjaa. Voit tuoda tullessasi maistiaisia yhteiseen syksyiseen nyyttikestipöytään.

ti 27.11. yhteisiä touhuja kaikille.

Alhoniityn kerhohuone, Lauttakorventie 3

ti 30.10. yhteisiä touhuja kaikille.

Siuron kirkko, Siurontie 69

ti 6.11. yhteisiä touhuja kaikille.

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Valkamankatu 2 A