Päiväkerhot

Kerhossamme on ilo olla yhdessä, ilo viettää hyviä hetkiä Taivaan isän lähellä! Erilaiset kerhopaikat ja pienet ryhmäkoot mahdollistavat turvallisen ja kiireettömän ympäristön oppia, kasvaa ja ihmetellä elämää yhdessä lapsen oman ryhmän kanssa. Kauden aikana toimintaa toteutetaan kuunnellen ryhmän toiveita ja tarpeita. Meille on tärkeää kasvaa ja kasvattaa yhdessä, ilolla. Kerhokautta ohjaa kirkkovuosi, paikallinen varhaiskasvatussuunnitelma sekä seudullinen varhaiskasvatussuunnitelma. Koulutetut työntekijät suunnittelevat toimintaa lapsia ja perheitä kuunnellen. Kerho ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.

Kerho pähkinänkuoressa:

• Kerhoista, joissa ikäraja on 3 vuotta, kerhopaikan voi saada sinä vuonna, kun lapsi täyttää 3 vuotta.

• Kerhot, joissa ikäraja on 2 vuotta, lapsen tulee olla 2-vuotias kerhopaikan saadakseen.

• Kerhoissa ulkoillaan, huomaa vaatetus.

• Kerhoreppuun tarvitaan pienet eväät, tossut ja vaihtovaatteet.

Mikäli yli 3v ryhmään hakee vain alle 6 lasta, emme perusta ryhmää. Ryhmän lapset valitaan ikäjärjestyksen mukaan. Tarvittaessa mietimme uuden ryhmän perustamista. On mahdollista saada kaksi kerhopaikka, jos toinen ryhmistä on kerran viikossa kokoontuva ryhmä. Ensimmäisen sija näissä tapauksissa annetaan niille lapsille joilla ei ole vielä mitään ryhmää. Tällähetkellä muutamissa ryhmissä on vielä tilaa. Vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostilla Merjalta. Kerhot ovat nyt kesälomalla.

Kirjeet ensikauden päiväkerholaisille on postitettu.

Ryhmät kaudella 20212022

Alhoniityn kerhotila