Aikuisen elämän mahdollisuudet

Aikuista elämää eletään monella tavalla. On itsellistä elämää viettäviä, on ruuhkavuosiaan pikkulapsiarjessa kahlaavia, on heitä joiden pesä on jo tyhjä ja tähyillään uusia mahdollisuuksia. Toisten kalenteri on tupaten täynnä, toinen taas kaipaisi edes jotakin ajankulua. Jotakuta kiinnostaa kulttuuri, toista luonto. Yhteistä on kuitenkin ajattelun vapaus. Aikuinen tekee itse omat ratkaisunsa ja kantaa niistä vastuun. Ylhäältä annetut vastaukset eivät riitä, asioita punnitaan itse. Ja toisinaan aikuisenkin elämässä voi tulla eteen kasvun paikka.

Seurakunnasta löytyy eväitä omaan kasvuun ja saa tukea samassa tilanteessa olevilta. Kiireen keskelle voi löytyä paikka hiljentyä ja hengähtää. Virkistymisen paikkojakin on tarjolla - rento yhdessäolo ja mukavat jakamisen hetket tuovat virtaa arkeen. Vahvan merkityksen omalle elämälleen voi löytää vapaaehtoistyöstä ja yhdessä tekemisestä.  Sinuakin tarvitaan mukaan!

Abrahamin perilliset -raamattutapahtuma

su 7.10. Nokian kirkossa klo 14–18

Tilaisuudessa konsertoi laulaja-lauluntekijä, evankelista ja opettaja Nina Åström, joka on esiintynyt lähes 30 vuoden ajan kirkoissa, konserttisaleissa, vankiloissa, festareilla, euroviisuissa, slummeissa, televisiossa ja radiossa. Ninan pyrkimys on päästä suoraan ja lämpimään yleisökontaktiin ja tuoda esiin armahdusta ja totuutta Jeesuksessa.

Konserteissa kuullaan Ninan omien sävellysten lisäksi levyjen "Avoin taivas" ja “Minun aarteeni” kappaleita, joiden tekstit ovat Hilja Aaltosen ja sävellykset enimmäkseen Hannu Huhtalan.

Lokakuussa 2016 ilmestyi Leevi Launosen kirjoittama kirja, “Toisin silmin”, joka kertoo Ninan elämästä ja työstä. Lokakuussa 2016 Aikamedia julkaisi myös Luukkaan evankeliumin ja Apostolien teot äänikirjana Ninan lukemana.

Puhujana illassa on evankelista Ilkka Puhakka Kansan Raamattuseurasta. Ilkka on mukana Sarigim King's Kids Jerusalemin työssä, joka tekee kristillistä nuoriso- ja lapsityötä juutalaisten parissa messiaanisten seurakuntien kanssa. Työn yhtenä erityislaatuna on rauhantyö, jossa tuodaan yhteen juutalais- ja arabinuoria niin Israelista kuin Palestiinalaisalueelta. 

 

Hiljaisuuden päivä

 

su 10.11. Urhatussa. Vietetään yhdessä päivä rukoushetkien ja hoitavan hiljaisuuden keskellä.

Saapuminen aamukahville klo 9-10. Yhteisen päivän matka päättyy klo 18 rukoushetkeen.

Hinta 20 € sisältää aamukahvin, lounaan ja päivällisen. 

Mahdollisuus oman huoneen rauhaan.

Ilmoittautumiset 29.10. mennessä:

050 430 7172 / merja.heinila@evl.fi tai 050 430 7175 / arja.kuusniemi@evl.fi.

Evästä elämään -tilaisuudet

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan ihmisiä ja jutustelemaan.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 helluntaiseurakunnan salissa, Välimäenkatu 8.

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville.

Syyskauden vierailijat:

12.9. Mirja Rekola: Suomalaisen kokemuksia latinalaisesta Amerikasta

26.9. Timo Uotila: Rinkankantajan rukouskirja

24.10. poliisit Marko Lehtoranta ja Jari Kinnunen: Ikäihmisten turvallisuus

7.11. Eeva ja Arni Hukari: Suomalainen perhe Japanissa

21.11. Erkki Jokinen: Sydämen puutarha - mitä on hengellinen elämä

5.12. Marita Tuomi: Lastenvaatteista kirkkojen neuvotteluihin

seurakuntapastori
Pirkkalaistie 22 A
37100 Nokia

Aikuistyö

vs. lähetys- ja aikuistyön koordinaattori
Valkamankatu 2 A
37100 Nokia

Lähetys- ja aikuistyön koordinaattorin sijaisena 16.7.2018 - 23.2.2019.

Kipinää parisuhteeseen

PariAsiaa -parisuhdetta vahvistava luentosarja: esite

Parisuhteen palikat

Parisuhde-blogi: https://www.vauva.fi/blogit/rakkauden-roihu