Majataloillat

Seuraava Majataloilta su 30.1.2022 klo 18. Vieraana stand up -koomikko Mikko Vaismaa. Musisoimassa Gospelkuoro Sarastus ja Majatalo Houseband. Lasten oma Majatalo Kanttorilassa.

Ovi on auki kaikille -majataloiltaa vietettiin ensimmäisen kerran sunnuntaina 21.1.2018 Nokian kirkossa. Nokian seurakunnan ensimmäisessä Majataloillassa oli vieraana sabluunan "isä", muusikko, Pekka Simojoki. Musiikista vastasivat myös Majatalo Houseband ja Gospelkuoro Sarastus. Illan juonsi toimittaja Ulla Aurio. Vapaaehtoistehtävissä toimivat monet auttavat kädet: muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne.

Tule vapaaehtoiseksi

Haluaisitko olla mukana rakentamassa tulevia Majataloiltoja? Ota yhteyttä pastori Sanna Vuorelaan tai kanttori Minna Viinikaiseen.

Majataloilta Nokian kirkossa.