Majataloillat

Majataloilta Nokian kirkossa su 10.4.2022 klo 18

Majatalossa soi! Vieraina muusikot Lasse Heikkilä ja Susan Yli-Knuuttila. Rennossa ja tunnelmallisessa Majatalo-illassa on tarjolla sanaa, musiikkia, esirukousta ja pientä iltapalaa. Tilaisuuden juontaa toimittaja Minna Ala-Heikkilä. Musisoimassa myös Gospelkuoro Sarastus ja Majatalo Houseband. Kanttorilassa lasten oma Majatalo.

Tule vapaaehtoiseksi

Haluaisitko olla mukana rakentamassa tulevia Majataloiltoja? Ota yhteyttä kanttori Minna Viinikaiseen.

Ovi on auki kaikille -majataloiltaa vietettiin ensimmäisen kerran sunnuntaina 21.1.2018 Nokian kirkossa. Nokian seurakunnan ensimmäisessä Majataloillassa oli vieraana sabluunan "isä", muusikko, Pekka Simojoki. Musiikista vastasivat myös Majatalo Houseband ja Gospelkuoro Sarastus. Illan juonsi toimittaja Ulla Aurio. Vapaaehtoistehtävissä toimivat monet auttavat kädet: muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa ja niin edelleen.

Majataloilta Nokian kirkossa.