Majatalo-illat

Ovi on auki kaikille -majatalo-iltaa vietettiin ensimmäisen kerran sunnuntaina 21.1.2018 Nokian kirkossa. Nokian seurakunnan ensimmäisessä Majatalo-illassa oli vieraana sabluunan "isä", muusikko, Pekka Simojoki. Musiikista vastasivat myös Majatalobändi ja Gospelkuoro Sarastus. Illan juonsi toimittaja Ulla Aurio. Vapaaehtoistehtävissä toimivat monet auttavat kädet: muusikkoina, tarjoilussa, rukouspalvelussa, viestinnässä, tekniikassa jne.

Kevään 2019 Ovi on auki kaikille! -majatalo-illat:

Sunnuntaina 20.1.2019 klo 18 Nokian kirkossa. Musiikkivieraina Heini ja Pentti Hietanen. Pentti Hietanen on yksi Suomen valovoimaisimpia ja tunnetuimpia mieslaulajia ja loistava tunteiden tulkitsija. Nokialla hän esiintyy yhdessä vaimonsa kanssa.

Sunnuntaina 14.4.2019 klo 18 Nokian kirkossa. Musiikkivieraana Tomi Markkola. Nokialainen Tomi Markkola kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 1996 ja on siitä lähtien ollut yksi Suomen suosituimmista iskelmäartisteista. Vuoden tanssittajaksikin valittu Tomi on esiintynyt paljon myös joulukirkkokonserteissa ja nyt ensimmäistä kertaa Majatalo-illassa!

Haluaisitko olla mukana rakentamassa tulevia Majataloja? Ota yhteyttä pastori Sanna Vuorelaan tai kanttori Minna Viinikaiseen.