Kesäillan musiikkia

Siuron kirkko

Kesäkonsertti Siuron kirkossa. Terttu Iso-Oja, sopraano ja Kiril Kozlovsky, piano.

Kesäillan musiikkia Siuron kirkossa klo 18. Terttu Iso-Oja, sopraano ja Kiril Kozlovsky, piano.

Nokian kirkko

Hiljaisuuden messu

Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen luoma messu, jossa korostuu rukous ja hiljaisuus.

Siuron kirkko

Konsertti

Eija Virtanen tekee kolmannen klavikordinsoiton A-tutkinnon Sibelius-Akatemian ja Suomen historiassa 23.5.2018. Sama ohjelma kuullaan tässä Siuron kirkossa järjestettävässä konsertissa. Klavikordi on kenties maailman hiljaisin soitin, mutta myös ilmeikkäin ja sen on sanottu olevan sekä Johann Sebastian Bachin että poikansa Carl Philipp Emanuelin lempisoitin. Kummankin sävellyksiä on kuultavissa konsertissa ja lisäksi J.P. Sweelinckin, W. A. Mozartin, James Hewittin ja Leonardo Coralin sävellyksiä. Tutkinto-ohjelmisto on valmistettu MuT ja teologian kandidaatti Pekka Vapaavuoren johdolla.

Nokian kirkko

Tuomasmessu

Tuomas-messu rakentuu musiikin, sanan ja rukouksen ympärille.