Kolmas ikä - hyvää elämää

Seurakuntakeskus

Lasten lennettyä pesästä mahdollinen isovanhemmuus ja muuttuva keho haastavat elämässä ja parisuhteessa. Kolmannen iän iloista ja suruista alustamassa psykiatrinen sairaanhoitaja, perheterapeutti Marita Lehtoranta. Tule yksin tai yhdessä. Kahvitarjoilu.
Mukana Sanna Vuorela ja Merja Heinilä.

Keskustelutilaisuus Srk-keskuksella alakerran ryhmätilassa 14.9. klo 18.

Välke

Harjoitukset

Kädentaitajat Takkahuoneessa

Kädentaitajat kokoontuvat Takkahuoneessa klo 13. Valmistetaan käsitöitä diakonian ja lähetyksen hyväksi. Alussa Sanan paikka ja kahvit. Tule mukaan mukavaan seuraan.

Evästä elämään

Yhdessäolon keidashetki arjen keskellä. Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan vierailevia alustajia, kohtaamaan kanssaihmisiä ja jutustelemaan!
Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ne järjestetään kahdesti kuussa keskiviikkoisin klo 14-15.15 Nokian seurakuntakeskuksessa (Korkeemäenkatu 8).
Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus jäädä kahville. Vierailijana Tarja Korhonen: Onnistunut saattohoito - entä eutanasia?