Musiikkielämä seurakunnassa

Seurakunnan musiikkielämää voi lähestyä ainakin kahdesta suunnasta. Toisaalta seurakunta kutsuu kuuntelemaan musiikkia ja hiljentymään sävelten avulla. Toisaalta seurakunta kutsuu laulamaan yhdessä erilaisissa musiikkitilaisuuksissa tai osallistumaan esimerkiksi kuorotoimintaan ja näin yhteisen musiikin kautta rakentumaan hengellisesti.

Laulakaa Herralle uusi laulu! (Ps. 96:1)

Kämmenellä on kukka, joka on tehty nuottiarkista askartelemalla.

Sanna-Mari Honkaniemi
Minna Viinikainen
Eija Virtanen

Konsertit:

Suomalaisen laulumusiikin iltapäivä su 24.9. Seurakuntakeskuksessa klo 16. Baritoni Raimo Laukka ja kanttori Minna Viinikainen esittävät yhdessä pianisti Maija Weitzin kanssa suomalaisen laulumusiikin helmiä, mm. Yrjö Kilpisen, Ahti Sonnisen ja Oskar Merikannon musiikkia. Käsiohjelma 5 €.

Klavikordi- ja kitarakonsertti su 15.10. Siuron kirkossa klo 16. Eija Virtanen, klavikordi ja Matti Puurtinen, kitara. Ohjelmassa mm. Frescobaldin, Bachin, Faurén, ja Puurtisen säveltämää musiikkia.

Lasse Heikkilän Suomalainen messu – juhlaversio 2017 ke 22.11. Nokian kirkossa klo 19. Valkia-ryhmä, Sarastus-kuoro, Sastamalan gospelkuoro ja lauluyhtye Pisara. Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlan kunniaksi Lasse Heikkilän Suomalainen messu toteutetaan juhlaversiona eri puolilla Suomea 2017. Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille.