Uutislistaukseen

Päivä vain ja hetki kerrallansa – Virsivieraana Arja Laitinen

Arja Laitinen.

Kuva Mikko Ovaska.

Nokian kaupunginhallituksen puheenjohtaja Arja Laitinen on elänyt lastensa kanssa ajan, jolloin hän tarvitsi, selviytyäkseen ja pientä perhettä elättääkseen, kaupungin sosiaalitoimen tukea. Työtä ei ollut. Raha ei riittänyt. Lapsilisien maksuun oli vielä monta päivää.

”Lohtua ja toivoa sain tuon talouskurimuksen aikoina muun muassa Päivä vain ja hetki kerrallansa -virren sanoista ja sävelestä”, kertoo Arja. 

Mitkä muut virret ovat Arjaa kannatelleet tai ilahduttaneet, se selviää sunnuntaina 29.10. Nokian kirkossa klo 16. Minun lempivirteni -tilaisuudessa veisataan silloin Arja Laitisen lempivirsiä ja kuullaan, miksi hän on valinnut juuri tietyt virret yhdessä laulettaviksi. Virsihetkeä ”emännöivät” kanttori Minna Viinikainen ja toimittaja Ulla Aurio.

Tänä päivänä Arja Laitinen toimii monella yhteiskunnan alueella vahvistaakseen suomalaisten taloudellista ja terveydellistä hyvinvointia. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan tehtävien lisäksi hän on muun muassa Pirkanmaan hyvinvointialueen hallituksen jäsen. Päätyönään Laitinen toimii HALI ry:n vt. toimitusjohtajana ja on organisaation hoivasta ja osaamisesta vastaava johtaja.  

Minna Viinikainen
Minna Viinikainen
kanttori

Tue Oct 24 11:09:52 EEST 2023