Uutislistaukseen

Mikä oli se ratkaiseva sana? | Virsivieraina Pauli Joona ja Minna Ala-Heikkilä

Pauli Joona ja Minna Ala-Heikkilä.

Kuvat: Lari Järnefelt/Kustannusyhtiö Tammi

Vuosia sitten Minna Ala-Heikkilä oli toimittaja, ja Pauli Joona oli vanki. He tiesivät toisensa. Vähän tunsivatkin. Monista syistä yhteyttä ei kuitenkaan pidetty. Kunnes! Yhden merkittävän sanan ansiosta heidän tiensä kohtasivat.

Kohtaamisen seurauksena syntyi kirja Kaikki se viha, kaikki se rakkaus. Syntyi kirja, joka heti ilmestyttyään pääsi Vuoden kristillinen kirja -kilpailun finaaliin ja nousi suosittujen teosten sarjaan.

Vangin ja toimittajan teitä yhdistänyt sana kantoi siis pitkälle. Mikä oli se sana? Minkälaisen tien Pauli Joona kulki ennen vankilaa, minkälaisen vankilassa ja minkälainen oli tie, joka kuljetti hänet vapauteen, vapauteen myös pahasta ja vihasta? Nämä asiat tulevat esille ensi sunnuntaina 26.11. Nokian kirkossa klo 16 alkavassa Minun lempivirteni -tilaisuudessa.

Toimittaja Ulla Aurion ja kanttori Minna Viinikaisen vieraiksi saapuvat Minna ja Pauli ovat molemmat valinneet tilaisuuteen omat lempivirtensä, yhdessä veisattaviksi. Mitä kaikkia tarinoita virsivalintoihin liittyy, se selviää haastatteluissa.

Minna Viinikainen
Minna Viinikainen
kanttori
Pirkkalaistie 22 A
37100 Nokia

21.11.2023 15.18