Uutislistaukseen

Junkkarin virret – mitä ne ovat?

Lari Junkkari.

Lari Junkkari toimi pappina Nokialla vuosina 1985–1997. Rohkea kansainvälinen tyyppi, sanottiin hänestä jo silloin. Monipuolinen lahjakkuus, näin luokittelevat useat nykyisin.

Kirjailijana sekä työyhteisö- ja johtajuuskouluttajana Junkkari on tehnyt Nokia-vuosien jälkeen mittavan uran. Miehen ”kynästä” on syntynyt myös useita kirjoja, muun muassa Raavaan miehen rukouskirja.

Yhdessä puolisonsa, kirjailija Kaija-Maria Junkkarin kanssa Lari on kirjoittanut teokset muun muassa parisuhteesta ja vanhenemisesta. Olut-kulttuuri on ollut vuosia miehen yksi harrastus.   

Minkälaiset aatokset ja eetokset Junkkarilla on tänä päivänä ja tästä ajasta? Entä mitkä ovat ne virret, joiden sanoma tai sävel ovat koskettaneet häntä? Ja miksi?

Moniin Lari Junkkaria koskeviin kysymyksiin löytyvät vastaukset Nokian kirkossa sunnuntaina 25. helmikuuta klo 16. Junkkari on nimitäin silloin Minun lempivirteni -tilaisuuden vieraana. Häntä haastattelee toimittaja Ulla Aurio. Yhteiset veisuut säestää kanttori Maarit Kujanpää.

Mon Feb 19 07:00:00 EET 2024