Uutislistaukseen

Näyttelijä Hannele Lauri Seurakuntakeskuksen ovella.

Nokian Seurakuntakeskuksessa kuvattiin elokuvaa

5.6.2020 13.28 Pääosan esittäjä Hannele Lauri saapuu kuvauspaikalle.

Nokian seurakuntakeskuksessa kuvattiin kuluneella viikolla elokuvaa 70 on vain numero. Kuva tuotanto- ja markkinointikoordinaattori Ilona Vehmas.

70 on vain numero kertoo lämpimän komediallisella tavalla suositun laulajatähden Seijan kasvutarinan, jossa hän viimein hyväksyy oman itsensä sen ikäisenä kuin on ja saa sen myötä sen mitä on kaiken aikaa elämäänsä toivonut. 

70 on vain numero on ihmissuhdekomedia ikään katsomatta. Kun vanhempi nainen rakastuu itseään selvästi nuorempaan mieheen, rakkaus ei katso ikää, mutta usein ympäröivä maailma niin tekee. Kun epätyypilliseen parisuhteeseen yhdistetään perheenperustamiseen liittyvät haaveet, ystävyyssuhteet ja vanhempien suhde lapsiinsa, saadaan tarina, joka tutkii rakkauden montaa ulottuvuutta. Jokainen meistä haluaa rakastaa ja olla rakastettu, mutta rakkaus on erilaista ihmissuhteesta riippuen. Romanttinen rakkaus, äidin rakkaus tai ystävien rakkaus ovat kaikki rakkautta ja yhtä kallisarvoisia eikä niiden ole tarkoitus kilpailla keskenään. 

Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Johanna Vuoksenmaa 
Pääosassa: Hannele Lauri 
Muissa rooleissa: Mikko Nousiainen, Misa Palander, Marja Packalén 
Ensi-ilta: tammikuun 2021 alussa